SoDigital Logo
93933466

Gratis Performance Analyse

Hos SoDigital skaber vi vækst med online markedsføring, heriblandt Google og Meta annoncer. Skriv dig op og få en gratis performance analyse eller tag en uforpligtende snak med os for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Læs mere om processen under formularen.
Vi deler aldrig dine informationer med andre.

Hvordan Foregår Performance Analysen?

Du går måske og tænker over om dine annoncer præstere optimalt? Det kan være svært at vide, hvad du går indtil og derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis performance analyse af din annoncering, så du kan få indblik i, hvad vi ser og hvordan vi ville håndtere din annoncering fremadrettet.

Når du har indsendt formularen og krydset det af, som du gerne vil have en performance analyse på, så går vi straks i gang med processen. Da det er nødvendigt for os for at få indsigt i dine tal, vil du modtage en e-mail med en guide der forklarer, hvordan du giver os adgang til netop dette. Du kommer kun til at give os adgang til at kigge og ikke ændre noget, så du ikke behøver at ligge søvnløs om natten på grund af det.

Når vi har fået adgang til dine konti, går vi i gang med at analysere på de annoncer, som du har haft kørende og det content og tekst, som du har parret med annoncerne. Her leder vi efter mønstre der kan sige noget om deres performance, hvad der har fungeret godt og hvad der har fungeret skidt. Parret med en markedsanalyse og vores ekspertise og erfaring, vil vi skræddersy en plan til din forretning med foreslag til annoncer og content, som vi vil indføre, skulle du vælge at gå med os. Vi giver dig selvfølgelig også et prisoverslag, så du har en idé om, hvad du går ind til økonomisk.

Har du nogle spørgsmål til analysen, står vi klar med svarene, så du kan føle dig helt tryg ved at overlade din markedsføring til os. Det eneste der så mangler er en underskrift og fuld adgang til dine konti, så vi kan komme i gang med at vækste dit brand.
SoDigital ApS

Her finder du os

Telefon:
93933466

E-mail:
info@sodigital.dk

Adresse:
Vester Farimagsgade 3, 1606 København V

Telefontider:
Mandag – Fredag
09:00 – 17:00
Lørdag – Søndag – Lukket

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde?

Skriv dig op, så kontakter vi dig